De Aerdenhoutse Consultancy Groep

ACG stelt haar expertise vanuit de Randstad beschikbaar in de vorm van financiële bedrijfsadviezen, her-structurering en organisatieverandering. Dit doet zij sinds 2003 op zowel de Nederlandse als Belgische markt.

De afgelopen jaren heeft ACG haar dienstverlening fors uitgebreid. ACG beschikt over een aparte vastgoed-tak en de consultants van ACG-Finance nemen graag de tijd om uw financiële zaken tegen het daglicht te houden.

De consultants van de Aerdenhoutse Consultancy Groep combineren ruim twee eeuwen ervaring in algemeen management, verkoop, vastgoed, finance en organisatieverandering.

Zij leggen zich toe op bedrijfsadviezen in meest brede zin van het woord. Dit vanuit hun ruime ervaring als adviseur, ondernemer maar ook als financier.

ACG onderkent dat een verkoop, koop of overname van een onderneming of een deel daar van niet slechts een kil, koud, modelmatig proces is, maar dat het vaak de verborgen wensen of emoties zijn die de onderhandelingen dicteren.

Binnen ACG wordt de menselijke factor als essentieel punt van de agenda beschouwd. Een 'goede deal' gaat namelijk verder dan alleen 'number crunching'.

De aanpak van ACG is professioneel en zakelijk maar zij maakt uw ervaring met haar dienstverlening altijd prettig en persoonlijk. ACG streeft een zeer hoog kwaliteitsniveau na, zowel wat betreft de kwaliteit van het advies als ook de beleving van het hele proces.

Meer informatie kunt u vinden op : http://www.acg-bv.nl