Wie zijn wij:

Het management van Betzenberg Real Estate wordt gevoerd door Paul van der Meer.

Paul G.E. van der Meer (1966),
paul@betzenberg.nl

Algemeen Directeur

Na zijn opleiding aan de HEAO (1988) heeft Paul een brede ervaring opgebouwd in financiële producten. Eerst bancair bij Société Générale in Amsterdam en nadien als interdealer broker onder andere in Londen bij Cantor Fitzgerald International.
Vanaf 1997 heeft hij als medeaandeelhouder van de investment boutique NTLA een groot aantal innoverende financiële producten geïntroduceerd en geplaatst bij grote en kleine institutionele als ook private beleggers. Na de verkoop van NTLA aan Delta Lloyd (1999) zette hij die activiteiten daar verder.

Eind 2002 was hij medeoprichter van de ORCA-groep, een private beleggingsmaatschappij gevestigd in Antwerpen en Amsterdam. Vanuit ORCA heeft Paul diverse gestructureerde beleggingen (waaronder vastgoed) geplaatst, zowel aan institutionele als private beleggers. Ook verstrekte hij advies aan enkele vooraanstaande partijen op het gebied van derivaten en risicomanagement. Na verkoop van zijn 50% belang in ORCA werd hij 100% aandeelhouder van Betzenberg Real Estate N.V.

Paul, samenwonend en heeft een dochter (1996), zijn hobby’s zijn onder meer klassieke auto’s, youngtimers en reizen.L.A. (Dap) Monas MBA (1965),
dap@acg-bv.nl

Senior Consultant

Dap en Paul kennen elkaar reeds sinds de middelbare school. Hoewel hun carrières zich onafhankelijk van elkaar hebben ontwikkeld, verloren zij elkaar niet uit het oog.
Dap heeft achtereenvolgens gewerkt bij Faxko, Ricoh en KPN voordat hij in 2003 besloot ondernemer te worden.
Hij zette succesvol de Aerdenhoutse Consultancy Groep op.

ACG begeleidt ondernemingen bij reorganisaties en financiële her-structureringen. Naast ondersteuning bij de gewenste bedrijfseconomische aanpassingen adviseert zij ook over de organisatorische/menselijke implicaties van de veranderingen.

Dap is samen met Paul actief binnen T3 Properties.Contact

Betzenberg Real Estate N.V.
"Kantoor Heemstede"
Cruquiusweg 1 Kamer 0.02
2102 LS Heemstede
Nederland

T: #31.(0)23.201.4050
M: #31.(0)6.2430.4900
E: paul@betzenberg.nl